Конгресът разсекрети спорен документВойна между институциите в САЩ.  Доналд Тръмп и

...
Конгресът разсекрети спорен документВойна между институциите в САЩ.  Доналд Тръмп и
Коментари Харесай

Тръмп и ФБР с взаимни обвинения заради скандален документ


Конгресът разсекрети противоречив документ

Война сред институциите в Съединени американски щати.  Доналд Тръмп и ФБР излязоха с взаимни обвинявания, а Конгресът разсекрети противоречив документ, който показвал, че службите за сигурност работят против президента.

Документът беше квалифициран от републиканците в Конгреса. Според Тръмп и неговите съпартийци, той демонстрира, че ФБР е настроено против президента. Документът се пробва да показва, че Федералното бюро за разследван е подвело арбитър, с цел да получи позволение да подслушва негов консултант.

От Федералното бюро за следствие настояват, че публикуваният документ не бил цялостен, а  информацията била поднесена спекуалтивно.  Те на собствен ред упрекнаха президента, че политизира работата им. 

Тръмп и ФБР са в обтегнати връзки през цялото време на ръководството на милиардера. Бюрото стартира следствие дали акцията на Тръмп е имала противозаконни контакти с Русия. Демократите нарекоха документа " неприличен опит да се дискредитира ФБР " и предизвестиха, че това може да е опрощение Тръмп да уволни специфичния следовател, който води следствието на съветската връзка./ Нова тв
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР